Coaching

De verschillende soorten coaching die ik bied:

Relatiecoaching

Een relatie is werken, in je eentje lukt het niet, samen lukt het wel. Vanuit liefdesenergie maak je verbinding en contact. En zorgen jullie samen ervoor dat de motor niet tot stilstand komt door regelmatig onderhoud. Tenminste, dat is de bedoeling.

Lees meer

Samengestelde gezinnen

Een samengesteld gezin is TOPSPORT! En ik geloof niet in sprookjes. Ik geloof dus ook niet in de boze stiefouder. Ik geloof wel in liefde en handelen vanuit liefde en samenwerking in een team van de partners. Door schade en schande ben ik wijzer geworden.

Lees meer

Familie mediation

Je kiest je familie niet uit, je krijgt al je familieleden cadeau. Om diverse redenen kan “iets” ruis geven in je gezin/familie. Vaak is het erg lastig om dit met elkaar te bespreken omdat er een oud patroon onder ligt en er heftige emoties aan de oppervlakte aanwezig zijn.

Lees meer

Coaching voor bedrijven

Relatieproblemen van personeel zou kunnen leiden tot verzuim en burn-out. De gevolgen van dit verzuim brengen vaak hoge kosten met zich mee voor u als werkgever. Daarom wordt coaching bij bedrijven steeds vaker toegepast. Dit in het kader van “beter voorkomen, dan genezen.”

Lees meer

Ontwerp zonder titel

De schip aanpak

Voor eenieder die problemen ervaart in zijn relatie kan de SCHIP-aanpak een reddingsboei zijn. Het kan gaan om verschillende soorten relaties. Of het nu een liefdesrelatie is, of een relatie met je kind of met je ouder, of met een vriend of vriendin. Iedere relatie is ooit gestart en zeer waarschijnlijk ook goed gestart. Op enig moment zijn er barsten ontstaan. Uitgangspunt bij de SCHIP-aanpak is dat de barstjes in de relatie te lijmen zijn. Dat de partners opnieuw met elkaar kunnen verbinden.

Lees meer

Stichting EFT Nederland

EFT is de weg naar verbinding en verdieping in jullie relatie. Leer de impact van je eigen gedrag op je partner zien. En leer hier ook samen iets mee te doen. Liefde is een werkwoord. Je moet blijven werken aan een goede relatie.

Lees meer

Coaching op maat | Loopbaancoaching | Lifestylecoaching

  • Ben je op zoek naar serieuze verandering?
  • Wil jij resultaat behalen?
  • Ben je bereid om er hard voor te werken?
  • Zoek jij iemand die niet alleen met je praat, maar die ook actief samen met je werkt?
  • Zoek je iemand die goed luistert, jou in je waarde laat en je adequaat naar je doel coacht?

 

Ja? Dan ben ik jouw coach. Mail mij voor meer info op info@juttucoaching.nl.