Aanbod 7 Stiefgoed Voor Samengestelde Gezinnen

Het werken met samengestelde gezinnen doe ik vanuit Stiefgoed. Als Stiefgoed Den Haag West (vroeger was ik Stiefgoed Rotterdam) begeleid ik veel samengestelde gezinnen.

Een samengesteld gezin is TOPSPORT! Daarbij geloof ik niet in sprookjes. Ik geloof dus ook niet in ‘dé’ boze stiefouder. Ik geloof wel in de liefde en handelen vanuit liefde en samenwerking in een team van de partners. Door schade en schande ben ik wijzer geworden. Als ik het kan, kan jij het ook.” ~Annette Burgers. 

Tegenwoordig zijn veel relaties “samengesteld”. Dit kan ‘Oh, zo lastig’ zijn.

  • Kinderen
  • Exen
  • Omgangsregeling
  • Loyaliteiten

 

Wat is jullie basis? Waar komen jullie vandaan en waar hebben jullie elkaar ontmoet? Hoe ga je om met de kinderen van je partner en zijn/haar ex?

In 5 fases coach ik jullie naar (meer) rust en harmonie. Ik gun iedereen zo’n traject voordat er problemen komen. Beter voorkomen, dan genezen. Je kunt ook niks doen, maar dan loop je de kans dat je bij de 3 op de 5 samengestelde gezinnen behoort die binnen 5 jaar weer uit elkaar gaan.

Willen jullie meer weten over de dynamiek in het samengestelde gezin en hoe hier beter mee om te gaan? Kijk dan op mijn pagina van Stiefgoed, werkt voor samengestelde gezinnen, je bent van harte welkom in mijn Haagse praktijk.

Vraag gratis mijn E-BOOK aan met de 12 beste tips!

Heb je kinderen (pubers, of jonger of ouder?) die moeite hebben met jouw relatie? Of kinderen van je partner die moeite hebben met jou?
Dankzij alle vragen die op mijn pad gekomen zijn, heb ik me gespecialiseerd in gezinsgesprekken/familie-mediation.

Ik neem de kinderen, indien voor jullie van toepassing, graag mee in het traject. Kinderen voelen zich in het algemeen hierdoor ook gehoord en erkend, en dit heeft een positieve invloed op jullie relatie.

Voor vragen betreffende het samengestelde gezin: Annette@stiefgoed.nl

Dit is een vast tarief zoals dit vanuit Stiefgoed geldt.