“Bouw een sterke fundering voor een hernieuwde en bloeiende relatie met onze eindejaars-relatie-evaluatie!”

“Bouw een sterke fundering voor een hernieuwde en bloeiende relatie met onze eindejaars-relatie-evaluatie!”

Sta klaar om samen met je partner een reis van zelfontdekking en herstel aan te gaan. Als expert in relatieherstel na ontrouw, begrijp ik de complexiteit van het herstellen van vertrouwen en intimiteit. Onze gestructureerde zelfevaluatie biedt een unieke kans om terug te kijken op 2023, lessen te omarmen en gezamenlijke doelen voor 2024 te stellen. 


Neem de leiding in je relatie, leer beter te communiceren, herontdek intimiteit en omarm persoonlijke groei. Dit is jouw kans om een solide basis te leggen voor een vernieuwde liefdesband.”

Ik hoorde dit ooit van een collega. Zij ging aan het einde van het jaar altijd een weekend met haar man weg en tijdens dat wekend gingen ze evalueren en maakten ze plannen voor het komende jaar. Ik ben dat direct dat jaar gaan doen. En wat ging ik toen met een zalig gevoel het nieuwe jaar in.
In anno ’23 zie ik bij heel veel koppels in mijn praktijk (ouders met kinderen) dat ze eigenlijk een ‘REST-RELATIE’ hebben. Alle aandacht gaat naar de kinderen brengen en halen, sociale verplichtingen, werk zodat je meer aandacht geeft aan de familie BV en je samen genoegen neemt met de rest-tijd die overblijft. Niet heel bevorderlijk voor je relatie. 

Zet lekkere koffie, of thee, zelfgemaakte tulband en ge samen het gesprek aan:

Organisatie:

 • Hoe hebben we dit jaar onze tijd en verantwoordelijkheden in de relatie georganiseerd?
 • Welke afspraken hebben we gemaakt over taken, planning en financiën? Hoe hebben we dit nageleefd?
 • Wat waren onze grootste uitdagingen op het gebied van planning en organisatie, en hoe hebben we deze aangepakt?
 • Wat laten we achter in 2023 en wat nemen we mee naar 2024?

Intimiteit:

 • Op welke manieren hebben we emotionele en fysieke intimiteit dit jaar ervaren?
 • Hoe hebben we elkaars behoeften op het gebied van emotionele verbondenheid erkend en vervuld?
 • Wat heeft ons als koppel dichter bij elkaar gebracht en hoe kunnen we meer intimiteit cultiveren in het komende jaar?
 • Wat laten we achter in 2023 en wat nemen we mee naar 2024?

Communicatie:

 • Hoe hebben we dit jaar met elkaar gecommuniceerd? Wat ging goed en waar waren uitdagingen?
 • Welke nieuwe communicatiestijlen of -technieken hebben we ontdekt of toegepast?
 • Op welke manieren kunnen we onze communicatie verder verbeteren om elkaar beter te begrijpen?
 • Wat laten we achter in 2023 en wat nemen we mee naar 2024?

Seksualiteit:

 • Hoe hebben we onze seksuele relatie dit jaar ervaren? Wat heeft goed gewerkt en wat niet?
 • Welke verlangens of behoeften hebben we ontdekt op seksueel gebied en hoe hebben we hieraan gewerkt?
 • Wat zijn onze doelen en wensen op het gebied van seksualiteit voor het komende jaar?
 • Wat laten we achter in 2023 en wat nemen we mee naar 2024?  

Persoonlijke ontwikkeling:

 • Hoe ben ik persoonlijk gegroeid in deze relatie dit jaar?
 • Welke lessen heb ik geleerd over mezelf en mijn partner in 2023?
 • Welke persoonlijke doelen streef ik na voor mezelf en hoe kan mijn partner me hierbij ondersteunen?
 • Wat laat ik achter in 2023 en wat neem ik mee naar 2024? 
 • Welke ambities heb ik buiten mijn relatie en wil ik nastreven en welke steun heb ik hiervoor nodig in mijn relatie van mijn partner?
 • Op basis van welke vijf kernwaarden wil ik in 2024 mijn leven leiden?

Events:

 •  Welke plannen maken we voor 2024?

Benieuwd hoe onze eindejaars-relatie-evaluatie jullie kan helpen bij herstel na ontrouw? Neem contact op voor een eerste gratis consult via mijn website op www.juttucoaching.nl en maak van 2024 het jaar van een diepgaand en herstellend partnerschap!

Deze vragen kunnen dienen als een leidraad voor een diepgaande en constructieve relatie-einde-jaars-evaluatie. Dit is een mooie kans voor reflectie, begrip en groei, zowel individueel als voor jullie SAMEN!

Heel veel plezier,

Lieve groet,
Annette