Aanbod Juttu


Ik ben
de ontrouw expert van Nederland en ik werk niet alleen met mensen die vreemdgaan, maar ook met hun partners, alleen of als koppel. Het probleem met vreemdgaan is dat je vaak rondloopt met schuld en schaamte , dus dat je niet gelukkig bent . En als het uitkomt, staat de relatie meestal op springen. Ik werk niet alleen vanuit kennis, maar ik werk ook vanuit eigen ervaring.

In elke relatie is het van groot belang om goed te kunnen communiceren met elkaar. Door goed met elkaar, echt goed, te praten, ontstaat er betere verbinding en dus intimiteit.  In “Houd Me Vast“, leer je communiceren.
Dit is de combinatie van de EFT training en coaching op maat voor jullie.

Onderdeel zijn van een samengesteld gezin is echt anders dan je denkt. Het is topsport waardoor je goed moet letten op je conditie en mentale gezondheid, je beheersing van je technieken en je kennis van de tactieken. Ook spelen de spelregels (de wetmatigheden) en de ordening van het systeem een heel belangrijke rol. Het samen leiding geven aan de leden van het samengesteld gezin met schouder aan schouder en hand in hand, doe je vanuit liefde, vertrouwen, acceptie en overgave. En vanuit jouw juiste plek mag je zeker grenzen stellen. Op naar meer rust en harmonie! En natuurlijk het behalen van GOUD, zodat jullie wel bij die 40% horen die het wel halen na de eerste vijf jaar.

– Tijdens de kennismaking en de intake bespreken we goed wat nodig is en maken we een plan van aanpak met een kop en een staart.
– Mocht je je afvragen of ik gespecialiseerd bent in jouw of jullie coachvraag, neem dan contact met me op. En kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Schermafbeelding 2022-11-03 om 18.35.18
Schermafbeelding 2022-11-03 om 18.34.21

Ontrouw, wat nu? Begeleiding bij ontrouw.

Één van jullie is vreemdgegaan. En dat was niet de afspraak. Na de eerste grote schrik hebben jullie met elkaar gesproken en beseffen jullie beiden dat je (nog) niet jullie relatie willen beëindigen. Jullie willen onderzoeken of het mogelijk is om dit relatietrauma te helen. Dit omdat jullie echt nog van elkaar houden en de wens hebben om samen oud te worden.

Lees meer

Houd Me Vast. Begeleiding bij het verbeteren van communicatie & verbinding.

Jullie houden van elkaar, dat staat duidelijk vast. En toch hebben jullie teveel ruzie waardoor je allebei het gevoel hebt dat het niet lekker loopt. Door de ruzies en de slechte communicatie missen jullie de echte verbinding met elkaar. Dat kan echt beter!

Lees meer

Schermafbeelding 2022-11-03 om 18.37.42
Schermafbeelding 2022-11-04 om 09.30.55

Samengestelde gezinnen. Begeleiding naar meer rust & harmonie.

Een samengesteld gezin is topsport. Je hebt o.a. te maken met ex-en, scheidingen, loyale kinderen en nieuwe partners die een mening hebben over jouw kind.

Als kind van gescheiden ouders, als partner in een samengesteld gezin, geloof ik niet in sprookjes en ‘de boze stiefmoeder/stiefvader’. Ik geloof wel in samenwerking, communicatie, afspraken, de juiste positie, zorg, uithoudingsvermogen, verbinding van jullie als team.

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling. Begeleiding voor jou.

Het kan voorkomen dat je vastloopt in je leven. Op je werk, in je gezin, met je kinderen of in je relatie en je beseft dat jij een eigen aandeel hierin hebt. Je wilt de tijd nemen hierin te duiken en te onderzoeken wat van jou is, wat van de ander.

Afhankelijk van jouw hulpvraag maken we een plan van aanpak en gaan aan de slag.

Lees meer