Aanbod Juttu

Wanneer zijn mijn programma’s wel/niet voor jullie geschikt en wat is het?

Als je relatie niet lekker loopt, heb je altijd een keuze:

1. Je doet niks en moddert verder aan en je wacht tot het vanzelf beter wordt.

→ Als dit jullie motto is, dan zijn mijn programma’s niks voor jullie. En wie weet, werkt dit wel voor jullie.

2. Jullie gaan samen het gesprek aan. Het wordt tijdelijk wel iets beter, maar daarna verslapt het.

→ Probeer het inderdaad eerst zelf. Wie weet heeft het ook echt effect op lange termijn?

3. Jullie zijn niet tevreden over jullie relatie, en willen het grondig verbeteren. En hiervoor ben je bereid naar jezelf te kijken, met een nieuwe frisse blik, en gaan jullie de relatie opnieuw ontwerpen. Je wordt de allerbeste versie van jezelf en dat komt natuurlijk ten gunste van je relatie.

→ Als dit je aanspreekt en je echt onder de waterlijn durft te duiken, dan zijn al mijn programma’s wel geschikt voor jullie.  PREMIUM JUTTU * HIGH VALUE * : haal het allerbeste uit jezelf en uit je relatie. Je wilt het allerbeste voor jezelf en voor elkaar en hiervoor ben je bereidt om extra diep aan de slag te gaan, zodat jullie relatie bestand is tegen ‘ruis’ en jullie met 100% vertrouwen verder kunnen.

Elke liefdesrelatie kun je onderverdelen in een aantal onderdelen. Over welke onderdelen ben je heel tevreden (BLIJ), of zeg je het is voldoende, of je bent ontevreden (BEDROEFD)?
En wat doe jij eraan om zowel zelf als je partner heel blij te laten zijn? Let wel: als een va de twee ontevreden is, dan is dit wel een belangrijk signaal. Liefde is een werkwoord en de relatie is pas goed, als je beiden de relatie goed vindt.

Organisatie:
– taken in huis
– financiën/administratie
– kinderen en verzorging
– kinderen en opvoeding
– communicatie

Intimiteit:
liefde/toewijding
– vriendschap
– quality time samen
– veiligheid
– vertrouwen
– zorgzaamheid
– fysieke/geestelijke aanrakingen/verbinding
– begrijp

Seksualiteit:
– kwaliteit
– kwantiteit
– wensen en grenzen
– kennis

Zijn er teveel onderdelen onvoldoende voor jou/jullie? Weet dan, dat het niet vanzelf naar een BLIJ resultaat verandert. Hier moet je SAMEN aan werken.

Zoek het beste programma voor jullie samen uit en als hier mijn advies voor wilt, maak dan gelijk gebruik van het gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PREMIUM HIGH LEVEL
41BFA643-6604-4B1F-8593-D26744F335B8

Aanbod 1 ‘Premium Juttu *High Value*’

Jullie zijn elkaar kwijt…. Een beetje of al heel veel….

Jullie hebben al vaker afspraken met elkaar gemaakt, maar de relatie lijkt niet echt te veranderen en de problemen komen steeds terug. De liefde is nog aanwezig, maar jullie voelen allebei: we moeten er nu wel iets gaan doen, maar wat?

Lees meer

Aanbod 2 ‘Boks je relatie naar GOUD’

Met boksen in dit traject leren jullie weer opnieuw elkaar aan te raken, in een geheel andere context, waardoor je ineens anders met elkaar leert omgaan. Het boksen gebeurt met Gino Pasutto;

Gino Pasutto is een personal trainer en boksdocent met een lange staat van dienst. Hij is tevens de eigenaar van https://www.juttucoaching.nl/samengestelde-gezinnen/Personal Training at Houtrust.

Lees meer

Ontwerp zonder titel
LIEFDE AAN ZEE

Aanbod 3 ‘De Schip-Aanpak’

Voor eenieder die problemen ervaart in zijn relatie kan de SCHIP-aanpak een reddingsboei zijn. Het kan gaan om verschillende soorten relaties. Of het nu een liefdesrelatie is, of een relatie met je kind of met je ouder, of met een vriend of vriendin.

Lees meer

Aanbod 4 ‘Overig & Individueel’

LIEFDE AAN ZEE: vanuit de praktijk lopen we naar het strand, maken een strandwandeling en bespreken wat er op jouw pad komt, over de liefde, over jouw liefdesverdriet, over jouw angstige/onveilige hechting, over jouw vraagstuk en/of over jouw persoonlijk leiderschap in jouw relatie.

Lees meer

sAvva

Aanbod 5 ‘De Tweedaagse Training Houd Me Vast’

Herken jij dat gevoel? Dat gevoel van alleen zijn in je relatie? Je voelt je niet gehoord en begrepen. Ook niet als je erom vraagt? Je doet zo je best maar het is nooit goed genoeg. Wat laat jij dan zien aan jouw partner? Jouw irritatie en boosheid, of trek jij je terug? En wat doet je partner? En….als je erover nadenkt….komen jullie dan eigenlijk steeds in een zelfde soort patroon terecht?

Lees meer

sbve

Aanbod 6 ‘De Training Houd Me Vast Prive’

Het Houd me Vast programma is een light versie van relatietherapie. Het is een training waarbij je, privé met je partner, in hoog tempo o.a. de communicatie in je partnerrelatie verbetert. Omdat heel veel mensen het best spannend vinden in een groep en liever alleen met hun partner aanwezig zijn, heb ik speciaal hiervoor de Houd Me Vast-privé ontworpen.

Lees meer

Logos-Dotslash-members-in-bewerken

Aanbod 7 ‘Stiefgoed Voor Samengestelde Gezinnen’

Het werken met samengestelde gezinnen doe ik vanuit Stiefgoed. Als Stiefgoed Den Haag West (vroeger was ik Stiefgoed Rotterdam) begeleid ik veel samengestelde gezinnen. In 5 fases coach ik jullie naar (meer) rust en harmonie. Ik gun iedereen zo’n traject voordat er problemen komen. Beter voorkomen, dan genezen.

Lees meer

podcast maken unique selling point

Aanbod 8 ‘Podcastopname Voor Jouw Bedrijf’

Wil jij jouw bedrijf in een gesprek met mij via een podcast promoten? Laat je dan horen! Tijdens een kennismakingsgesprek (intake) kom ik naar jouw bedrijf, lopen we rond en vertel je me alles wat je kwijt wilt, wat je belangrijk vindt, wat de visie van het bedrijf is, op welke klanten jij je richt en natuurlijk wat jouw unique selling point is.

Lees meer