Aanbod Juttu

Welkom bij mijn aanbod

In mijn aanbod zie je dat ik gespecialiseerd ben in onderstaande onderdelen.
Het kan zowel een individueel traject zijn, als een gezamenlijk traject. Het kan ook voorkomen dat in een gezamenlijk traject een aantal individuele sessies zitten. Tijdens de kennismaking en de intake bespreken we goed wat nodig is en maken we een plan van aanpak met een kop en een staart.

Het begeleiden van ontrouw.

Het begeleiden naar betere communicatie & verbinding.

Het begeleiden van samengestelde gezinnen.

Het begeleiden van een individueel traject persoonlijk leiderschap in de relationele context.

Mocht je je afvragen of ik gespecialiseerd bent in jouw of jullie coachvraag, neem dan contact met me op. En kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tijdens de intake maak ik gebruik van mijn eigen RELATIESCAN met pijlers om te checken hoe je relatie ervoor staat.
Wil je deze ontvangen? Vraag ‘m dan hier aan: https://www.juttucoaching.nl/contact/

 

Schermafbeelding 2022-11-03 om 18.35.18
Schermafbeelding 2022-11-03 om 18.34.21

Aanbod 1: Ontrouw, wat nu? Begeleiding bij ontrouw.

Één van jullie is vreemdgegaan. En dat was niet de afspraak. Na de eerste grote schrik hebben jullie met elkaar gesproken en beseffen jullie beiden dat je (nog) niet jullie relatie willen beëindigen. Jullie willen onderzoeken of het mogelijk is om dit relatietrauma te helen. Dit omdat jullie echt nog van elkaar houden en de wens hebben om samen oud te worden.

Lees meer

Aanbod 2: Houd Me Vast. Begeleiding bij het verbeteren van communicatie & verbinding.

Jullie houden van elkaar, dat staat duidelijk vast. En toch hebben jullie teveel ruzie waardoor je allebei het gevoel hebt dat het niet lekker loopt. Door de ruzies en de slechte communicatie missen jullie de echte verbinding met elkaar.

Lees meer

Schermafbeelding 2022-11-03 om 18.37.42
Schermafbeelding 2022-11-04 om 09.30.55

Aanbod 3: Samengestelde gezinnen. Begeleiding naar rust & harmonie.

Een samengesteld gezin is topsport. Je hebt o.a. te maken met ex-en, scheidingen, loyale kinderen en nieuwe partners die een mening hebben over jouw kind.

Als kind van gescheiden ouders, als partner in een samengesteld gezin, geloof ik niet in sprookjes en ‘de boze stiefmoeder/stiefvader’. Ik geloof wel in samenwerking, communicatie, afspraken, de juiste positie, zorg, uithoudingsvermogen, verbinding van jullie als team.

Lees meer

Aanbod 4: Persoonlijke ontwikkeling. Begeleiding voor jou.

Het kan voorkomen dat je vastloopt in je leven. Op je werk, in je gezin, met je kinderen of in je relatie en je beseft dat jij een eigen aandeel hierin hebt. Je wilt de tijd nemen hierin te duiken en te onderzoeken wat van jou is, wat van de ander.

Afhankelijk van jouw hulpvraag maken we een plan van aanpak en gaan aan de slag.

Lees meer