Serie 14 - Juttu Vlamt!

In samenwerking met Vlam Magazine maakt Annette Burgers LIVE radio; op dit moment is dat tweewekelijks op de donderdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur. Van elke gaslevering wordt een podcast gemaakt.

Ook voor deze afleveringen geldt: 100% aandacht voor intimiteit, communicatie, seksualiteit in jouw relatie. Vanuit liefde benader ik deze onderwerpen.

Heb je een vraag of een tip voor een gast? Of wil je zelf graag gast zijn?

Mail dan naar info@juttucoaching.nl

Aflevering 1

‘Zij ging vreemd, hij vergaf het haar’ Talkshow Radio Juttu Vlamt!

Luister met Soundcloud:

Aflevering 2

‘Hoe ga je om met een seksverslaving?’ Talkshow Radio Juttu Vlamt!

Luister met Soundcloud:

Aflevering 3

‘Over partnergeweld, wanneer zoek je hulp?’ Talkshow Radio Juttu Vlamt!

Luister met Soundcloud:

Aflevering 4

Eén uur lang informatie en tips voor als je aan liefdesverdriet leidt. Dat is niet fijn!

Luister met Soundcloud:

Aflevering 5

In deze aflevering spreek ik voor Radio Juttu Vlamt met Annebet Nolen. Wat een veelzijdige vrouw! We hebben het over trauma, leven- en liefdesenergie. Dit was de 5e aflevering van de talkshow Radio Juttu Vlamt. Op 16-2 is er een nieuwe talkshow, dan met Jolien Spoelstra. Heb je een vraag voor haar? Stel ‘m en stuur je vraag naar: info@juttucoaching.nl

Luister met Soundcloud:

Aflevering 6

Jolien heeft het boek Zinderend Leven geschreven en is psychologe, seksuologe, en relatietherapeut. In ons gesprek kwamen de volgende onderwerpen aan bod: faken (ja, ook mannen faken!), masturbastie, polyamorie, de noodzaak van het goede gesprek tussen partners en de verschillen tussen partners als het gaat om -seksuele- verschillen.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 7

Tijdens deze aflevering van de Talkshow Juttu Vlamt vertelt Tony wie hij is ‘zonder zijn naam’. En gaat het verdere hele gesprek over ‘de liefde’. En dan specifiek over het onderdeel hoe je als koppel verliefd kunt blijven en hoe je door dankbaarheid de liefde levend kunt houden.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 8

Voor Vlam Magazine maak ik de podcast ‘Radio Juttu Vlamt’, in deze aflevering spreek ik met Tineke Rodenburg, systeem- en relatietherapeut, grondlegster van het vak verlieskunde op de hoge school Utrecht, bedenkster samen met Leoniek van der Maarel van de SCHIP AANPAK

Luister met Soundcloud:

Aflevering 9

Jordie Vos, Margarita Bernal en Annette Burgers coachen samengestelde gezinnen. Wat zijn de grootste uitdagingen in samengetelde gezinnen? Bij elkaar hebben deze drie dames zo’n 50 jaar ervaring in ‘het samengestelde gezin’.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 10

Voor VLAM MAGAZINE spreek ik met Lars Faber. Lars heeft een hit te pakken op YouTube met zijn videocast over #codependency, #narcisme, #de meditaties en #groei hierin die iedereen doormaakt.

Luister met Spotify:

Aflevering 11

Radboud Visser is professioneel ‘koppelaar’. Zijn moeder startte het bedrijf en inmiddels is het een familiebedrijf waarin twee broers en een zus werken. Hoe vind je nou de ware match?

Luister met Soundcloud: