Serie 18 - Ontrouw Insights

In de podcast ONTROUW INSIGHTS neemt De Ontrouw Expert van Nederland, Annette Burgers, relatietherapeut en podcastsmaakster, je mee op reis om alle weetjes met je te delen over ontrouw, de gevoelens die erbij komen kijken, keuzes die je te  aken hebt, begrip te krijgen voor elkaar, te leren luisteren naar elkaar en … hoe je ontrouw kunt voorkomen, herstellen en er ‘gewoon’  over kunt praten. Weg met dat taboe! En weg met het taboe dat je uit elkaar moet na ontrouw. Het is namelijk ook mogelijk om je relatie te verdiepen en je achterstallige onderhoud-relatiewerk alsnog samen te doen zodat je samen in relatie 2.0 veel gelukkiger bent. Uit elkaar kan altijd nog, maar zoek het eerst goed uit met elkaar.

 

Met een prachtige line-up van gasten zoals o.a. Dirk de Wachter, Caroline Roodvoets, Vera Helleman, Claudia Krumme, Machiel de Graaf, George Westerduin, en anderen gaat Annette de diepte in met haar gast(en).

 

Klik hieronder voor de begeleiding herstel na ontrouw van Annette:

Aflevering 1

Annette trapt de reeks af met een interview met journaliste/auteur Lydia van der Weide.
Het gesprek gaat over DE AFFAIRE, het eerste boek van Lydia.
In DE AFFAIRE wordt Nina verliefd, terwijl ze dit helemaal niet van plan was. Lydia neemt ons op een heel realistische wijze mee in het gevoelsleven van Nina.
In deze podcast hebben we het over de moraal van dit verhaal en trouw zijn aan jezelf.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 2

Als Dirk de Wachter je iets vertelt, hang je direct aan zijn lippen. Zijn kennis van zaken en zijn prachtige vertelwijze zorgt ervoor dat niks je ontglipt. In dit interview alle aandacht voor ontrouw; dat verliefdheid je overkomt, dat je als vreemdganger je verantwoordelijkheid moet pakken. Laat me weten wat je van deze podcast vindt? Dat kan door ‘m te liken en door te sturen naar iedereen die er baat bij heeft dit interview te beluisteren.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 3

In deze podcast interviewt Annette Burgers Vera Helleman. “Ontrouw is niet erger of minder erg dan welke crisis dan ook“, zegt Vera, “Wat betekent dit op dit moment voor mij? Wij zijn de hoofdrolspelers in ons eigen script. Anderen zijn functioneel en dierbaar. Als je verliefd wordt op iemand, weet dan: dit wil je laten zien waar jij mag groeien en wat naar buiten mag komen.”

Luister met Soundcloud:

Aflevering 4

In deze aflevering ONTROUW INSIGHTS met Machiel de Graaf, gaat het over de ontrouw van zijn partner, maar vooral over het trouw zijn aan jezelf. Als je een relatie aangaat met je partner, kun je niet 100% je eigen ding doen. Je zult altijd een beetje water bij de wijn moeten doen. Maar…hoeveel water kun je erbij doen, zodat het toch nog steeds jouw favoriete wijn blijft, en je trouw kunt zijn aan jezelf.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 6

Een affaire zet de wereld van George Westerduin compleet op zijn kop. Hoe groot op zijn kop vertelt hij mij 17 jaar later: hij ziet zijn dochter nog steeds niet. Ouderverstoting. Ik vind het een zorgwekkende ontwikkeling in ons land. Twee op de vijf kinderen ziet een van de ouders na de scheiding minder of zelfs niet meer.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 5

EEN VALSE START, wat als je ontzettend verliefde bent, maar wel al een relatie hebt? Kies je voor je verliefdheid, of kies je voor je ‘eerste relatie’? Nathalie en Michael kozen voor elkaar, maar dat was weerbarstiger dan zoals het klinkt. De valste start kostte hen een behoorlijk aantal jaren van hun leven. Lees mijn blog: https://www.juttucoaching.nl/je-kiest-om-door-te-gaan-met-elkaar-na-jullie-affaire-een-valse-start/ over ‘de valse start’.

Luister met Soundcloud: