Serie 8 - Geen seks, wat nu?

Over seks praten, lukt dat jou? In mijn praktijk kom ik koppels tegen die het:

  1. Lastig vinden om samen over seks te praten
  2. Lastig vinden om aan hun partner aan te geven wat ze lekker vinden
  3. Lastig vinden om de intieme en seksuele relatie te verbeteren 

En dat terwijl een onvoldoende voor seks in je relatie een top 3 reden voor een scheiding is. Wat is de reden dat we dit laten liggen?

Bovenstaande is de reden van mijn pod-en videocastserie ‘Geen seks, wat nu?’. Over seks en verlangens praten is nog een (te) groot taboe! Hoe belangrijk is jouw intieme en seksuele relatie met je liefdespartner? Hoe goed kunnen jullie hierover praten? Een geweldige line-up aan gasten in deze serie die allen vanuit hun eigen professionele en persoonlijke visie hun best doen om antwoord te geven op de vraag: ‘Geen seks, wat nu?’ Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering, die serie heeft 14 afleveringen.

→ Wil jij meedoen aan HET SEKSONDERZOEK 2021 ‘Hoe belangrijk is seks in je relatie?’
Start dan via de pop-up op de home pagina of klik hier en bij voorbaat dank!

→ Wil jij het gratis E-BOOK ontvangen met de 15 beste tips ‘Geen seks, wat nu?’
Stuur je mail naar info@juttucoaching.nl o.v.v. Gratis E-Book 15 beste tips

→ Wil jij je opgeven voor een gratis exclusief webinar over ‘Geen seks, wat nu?’ met maximaal 15 personen en/of de gratis LIEFDESBRIEF (een keer per twee weken) ontvangen?
Stuur je mail naar info@juttucoaching.nl o.v.v. Webinar/Liefdesbrief

→ Wil jij je opgeven voor het exclusieve aanbod ‘Boks je relatie naar GOUD!’

= verbetering van de relatie o.a. intimiteit/seksualiteit
= verdieping na ontrouw
= verbetering van communicatie
= je partner beter leren begrijpen
= inclusief twee bokssessies bij een boksleraar
= samen voor goud gaan!

Stuur je mail naar info@juttucoaching.nl o.v.v. ‘Wij gaan voor GOUD’ en geef aan of je gebeld of gemaild wilt worden.

41BFA643-6604-4B1F-8593-D26744F335B8

Aflevering 1

De nieuwe serie ‘Geen seks, wat nu?’ van ‘Op Zoek Naar De Liefde’ trapt relatietherapeut, stiefcoach en podcasthost Annette Burgers de eerste aflevering af met de vriendinnen Emanuela Deyanova en Margarita Bernal.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 2

In aflevering 2 in de serie ‘Geen seks, wat nu?’ van ‘Op Zoek Naar De Liefde’ spreekt relatietherapeut, stiefcoach en podcasthost Annette Burgers met -o.a. psychologe en seksuologe- Feniks de La Fosse

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 3

“Op Zoek Naar De Liefde; Geen seks, wat nu?” de podcast van Annette Burgers. Vandaag in gesprek met…. KIM HOLLAND! “Ik ga voor vrijheid, les in de LIEFDE op scholen, om meer te (leren) praten over je gevoel.”

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 4

Annette Burgers, (relatietherapeut, stiefcoach, podcastmaker, docent en trainer) in gesprek met Sjanett de Geus (psychologe, podcastmaker, schrijver en onderzoeker) over haar polyamorueze relatie, de liefde en de seks.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 5

Geïnspireerd. Gemotiveerd. Enthousiast. Aandachtig. Trots. Ontroerd. Onder de indruk. Respect. Een diepe buiging. Dat zijn een aantal gevoelens die ik had toen ik Ellen Laan interviewde. Ellen geeft ons een ONGELOOFLIJK INSPIRERENDE MASTERCLASS SEXUELE VORMING.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 6

Martin de Jong is voorganger van een moderne kerk in Utrecht, life- en relatiecoach, is 29 jaar getrouwd met Ankie en samen hebben ze drie kinderen. Dit is een open, eerlijk, diep gesprek met dank aan Martin die een inkijk geeft in zijn leven, zijn gedachten en zijn liefde. Enthousiast & inspirerend.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 7

#80 aflevering 7 in de serie 8 ‘Geen seks wat nu?’ mijn gast is autoracer Audrey van Ham, CEO Christine le Duc. “Als je jezelf goed voelt, heb je ook een beter seksleven.” “Lingerie is de basis voor elke outfit voor een vrouw, om je goed en zelfverzekerd te voelen. Als het daarnaast ook nog mooi is, dan is dat een cadeautje.”

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 8

#81 ‘Op Zoek Naar De Liefde; Geens seks, wat nu?’ Heeeej mensen, kies je voor een vrijpartij met klaarkomen, of een vrijpartij zonder klaar te komen? Als de seksuele relatie een onvoldoende is geworden in de relatie, is de hamvraag: “Herinner je je wanneer het leuk was en wat waren toen de omstandigheden?”

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 9

“Een GLORIEUS moment van ontspanning”, dat vertelde haar oma al toen Sabine nog jong was. Haar vader lichtte Sabine al erg jong in met de woorden “Het is even heel erg lekker en daarna niet meer.”
Sabina nam al heel erg jong de taak van voorlichting op zich. Nadat haar vader haar voorgelicht had, lichtte zij vrijwel direct de hele school in.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 10

In gesprek met Jeannette Dijkstra, trauma seksuoloog, over haar traumatische ervaring als 12 jarig meisje toen zij verkracht werd. Het heeft 30 jaar geduurd voordat zij hierover durfde te praten. En als de dag van gisteren kan zij vertellen over hoe zij direct na de verkrachting naar het douchegebouw op de camping liep, compleet in shock “Ik schaam me dood, dit is mijn schuld, ik ga dit tegen niemand zeggen.”

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 11

Wat als je samen met je partner besluit jullie seksleven uitdagender en nog leuker te maken… Wat zijn dan de stappen die jullie zouden zetten? Aebele Kluwer vertelt over zijn ‘onderzoek’ in de seksualiteit. Hij en zijn vrouw begonnen bij een sekscoach en ze zijn nog steeds zich aan het ontwikkelen.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 12

“Het belangrijkste in het leven is de liefde”, als je dat meekrijgt in je opvoeding van je vader, dan is het niet zo wonderlijk dat je, als jonge vrouw, in 2017 samen met een vriendin ook daadwerkelijk besluit om de liefde te creëren in zichzelf “Ik handel met liefde en als gevolg daarvan voel ik liefde in mijn hart.”

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 13

Relatieproblemen oplossen; hoe doe je dat? Tony Verhey is trainer, liefdeswetenschapper, coach, seksexpert bij dechemievandeliefde.nl. Je leert Tony een beetje kennen. Tony kreeg een relatie met zijn therapeut, mag dit juridisch?

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 14

‘Op Zoek Naar De Liefde; Geen seks, wat nu?’ in gesprek met Marcel Oudenaarde. Wat betekent dat ….. swingers zijn? En wat doen Swingers? Marcel is de directeur van de datingwebsite SDC in Nederland (en Noord Europa).

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 15

In deze aflevering van de podcast ‘Op Zoek Naar De Liefde; Geen seks wat nu?’ spreekt Annette Burgers met Jeroen Hindriks. Jeroen is medeoprichter en mede-eigenaar van Fabriek69 en VLAM MAGAZINE.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 16

Chantall van den Heuvel heeft meerdere werkzaamheden, één van haar werkzaamheden is het TESTEN VAN SEKSSPEELTJES.
Hoe word je dit?

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 17

Wat als jij zelf of je partner een trauma heeft? Wat betekent dat voor de seksuele relatie? Het gesprek met Greet Vonk, mede-auteur van het boek “Sterker door ellende” gaat over heel veel meer dan de seksuele relatie.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube: