Serie 10 - Op Zoek Naar De Liefde; Houd Me Vast

Het programma “Houd me vast” bestaat uit twee hele dagen van 09:00-17:00 uur in Den Haag

De APK die wel wérkt voor je relatie!

Herken jij dat gevoel… Dat gevoel van alleen zijn in je relatie? Je voelt je niet gehoord en begrepen. Ook niet als je erom vraagt? Je doet zo je best maar het is nooit goed genoeg.

Wat laat jij dan zien aan jouw partner? Jouw irritatie en boosheid, of trek jij je terug? En wat doet je partner? En….als je erover nadenkt….komen jullie dan eigenlijk steeds in een zelfde soort patroon terecht?

Het lijkt soms uitzichtloos…. Maar dat is het niet! Hoe gaaf is het als jullie elkaar beter leren te begrijpen en als jullie je eigen patroon kunnen omkeren?! Sluit aan en verbaas je over welke stap je kunt zetten om je weer verbonden te voelen met je partner.

 

Lees hier meer over ‘Houd Me Vast’.

Aflevering 1

“Inmiddels zijn we met twee lekke banden beland op de vluchtstrook, zo voelt dat, en krijgen we om alles ruzie. We hebben letterlijk een APK nodig om niet weer op die vluchtstrook te belanden.
En, als ik heel eerlijk ben, zeg ik tegenwoordig maar niks meer, dan krijgen we tenminste ook geen ruzie. Maar het wordt er ook niet gezelliger op.”

Luister met Soundcloud:

Aflevering 2

“Ik herken me helemaal in het patroon van ‘Zoek de boef’, dat zijn Marieke en ik, wij maken vaak op precies dezelfde manier ruzie en we komen er dan nooit uit. Nooit naar onze ruzies als ‘patroon’ gekeken, dit had ik echt veel eerder willen leren in mijn leven. Ik heb nu in de gaten dat we zo snel als mogelijk allebei uit dat patroon moeten stappen,” Arthur bij de eindevaluatie na een tweedaagse.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 3

Coming Soon!

Aflevering 4

Coming Soon!

Aflevering 5

Coming Soon!

Aflevering 6

Coming Soon!

Aflevering 7

Coming Soon!

Aflevering 8

Coming Soon!