Persoonlijk leiderschap in de LIEFDE

Het kan voorkomen dat je vastloopt in je leven. Op je werk, in je gezin, met je kinderen of in je relatie in de LIEFDE en je beseft dat jij een eigen aandeel hierin hebt. Je wilt de tijd nemen hierin te duiken en te onderzoeken wat van jou is, wat van de ander.
Afhankelijk van jouw hulpvraag maken we een plan van aanpak en gaan aan de slag.

Wat is dit traject?

– We starten met een intake gesprek: wie ben je en wat heb je in je rugzak?
– Je maakt een genogram. Welke informatie kun je vinden over jou in jouw familiesysteem?
– Hoe ziet jouw levensverhaal eruit?
– Zijn er patronen in jouw leven zoals bijvoorbeeld vreemdgaan, of bedrogen worden, de keuze voor ‘verkeerde’ partners? En wat betekenen die patronen?
– Vanuit welke kernwaarden wil je leven?
– Welke leegtes in jezelf kom je tegen?
– Hoe communiceer je? Wat heb je hierin (nog) te leren?
– Hoeveel zelfliefde heb je?
– Leiderschap wat heb je er wel/niet mee, waar zitten belemmeringen, overtuigingen
– Wat zijn jouw verwachtingen in een relatie, wat is je ideale relatie en wat doe jij eraan om die relatie zo te hebben?
– Waar wil je zelf over leren, wat merk je in je leven? Zelfreflectie. En leiderschap wat je wilt bespreken.
– Afronding

Kosten: € 1.950* voor het hele traject van 4 maanden (11 sessies). Tijdens deze maanden hebben we ca. eens in de week. En kun je altijd je vraag stellen per whatsapp.
* eventueel langere trajecten zijn ook mogelijk.
* dit bedrag is exclusief btw, maar afhankelijk van jouw persoonlijk verhaal en coachvraag.
Waar: dit kan online of in de praktijk

Een traject begin je en maak je af. Ik ben 24/7 via whatsapp bereikbaar als er urgenties zijn. En je bepaalt zelf mede waar je aan toe bent op de agenda (leiderschap!). Die afspraken maken we in de intake.  Een sessie in dit programma in ca. 60 minuten. 

“Wat ben ik blij dat ik deze tijd in mezelf gestoken heb. Ik had het echt nodig om goed naar mezelf te kijken en te onderzoeken wat mijn verleden voor invloed heeft op mijn huidige relatie. Het is aan mij om te dealen met mijn trauma’s, om die te helen, dit mag en kan ik niet van mijn partner verwachten.”
Anita

“Toen ik tijdens het boodschappen doen de Libelle zag liggen sprong mij een artikel in het oog dat ik MOEST lezen. Het ging over het thema ontrouw en het was een interview met de “ontrouw-coach” zelf: Annette Burgers. Het verhaal wat zij vertelde bevatte voor mij zoveel herkenbaarheden dat ik haar meteen gegoogeld heb en haar ging volgen op Facebook / Instagram.
Dit was het begin van mijn eigen reis uit de “ontrouw-wereld”. Net zoals zij het beschreef uit haar eigen verleden, had ik er ook schoon genoeg van maar ik wist ik niet goed wat te doen om uit deze door mij zelf gecreëerde“ gevangenis” te komen. Na het kennismakingsgesprek besloot ik met haar het traject in te gaan en ik heb in die paar maanden tijd ontzettend veel geleerd.

We begonnen met te ontdekken wat de kernwaarden zijn die ik in ere wilde houden. Wat is belangrijk voor mij? Waar wil ik naar leven? Past dat bij het leven wat ik nu voer? (niet echt)… daarbij werd het doel waar we naar toe wilden werken:

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg.

Annette heeft mij geholpen keuzes te maken en me aan deze keuzes te houden. Ze heeft mij nooit een bepaalde richting in gedwongen maar ze heeft mij een spiegel voorgehouden waarin de dingen voor mij steeds duidelijker werden. Dit deed zij onder andere door het stellen van (diepgaande) vragen, door het vertellen van eigen ervaringen en ook door het uitleggen van hoe bepaalde gedragspatronen kunnen ontstaan. Ik kon eindelijk de beslissing maken een relatie die me nog heel dierbaar was maar die haaks stond op mijn kernwaarden en mijn huwelijk te beëindigen, hoe verdrietig dit ook voor mij en de andere persoon was. Deze beslissing heb ik helemaal zelf gemaakt maar die kon ik alleen maken door alles wat me tijdens onze gesprekken duidelijk is geworden.

Ze heeft me enorm gesteund, via whatsapp, e-mail en ook tijdens onze sessies. Ik kon altijd een beroep op haar doen en ze nam altijd tijd om te reageren op waar ik op dat moment mee zat. Dat heeft me heel erg door lastige tijden heen geholpen en heeft me ook geholpen bij mijn besluit te blijven. Annette is hierbij niet alleen als professionele hulpverlener aan het werk maar geeft je ook het gevoel persoonlijk bij je betrokken te zijn, ik bedoel daarmee dat je je niet alleen als cliënt, maar vooral als persoon van haar waargenomen voelt en dat is ontzettend fijn en motiverend. Je voelt dat ze uit ervaring spreekt en dat maakt dat je je extra begrepen voelt.

Hierna zijn we nog samen op weg gegaan in een traject van persoonlijk leiderschap, een voor mij logisch gevolg nadat ik voor mijn gevoel mijn leven eindelijk weer zelf in de hand heb kunnen nemen. We bespraken veel met betrekking tot communicatie, relaties en integriteit. We zijn nu een half jaar verder, het traject is afgesloten. Mijn weg is nog niet ten einde maar ik heb nu de tools aangereikt gekregen en geleerd hoe ik die kan gebruiken om steeds een stapje verder te komen.

Een paar voorbeelden:
Ondertussen ben ik begonnen met het boek te schrijven wat ik al heel lang wil schrijven, ik heb het journalen weer opgepakt wat ik vroeger zo graag deed, ik ben na vele jaren weer op de arbeidsmarkt gegaan en heb een nieuwe baan, iets compleet anders wat ik vroeger deed, maar wel iets wat enorm bij me past en me met veel voldoening vervult. Mijn huwelijk is nog steeds onder constructie maar er wordt aan gewerkt en het ziet er positief uit. Het is niet altijd makkelijk maar we vinden het weer de moeite waard om ervoor te vechten.
Ik kan iedereen aanraden die met problemen op dit gebied worstelt om Annette om hulp te vragen.”

Saskia

Wil je meer weten en/of een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Dat kan. Klik dan hier: