Serie 12 - Ontrouw (2), wat nu?

In deze serie voert Annette gesprekken met ervaringsdeskundigen op het gebied van ontrouw/vreemdgaan/overspel/affaire. De meeste interviews zijn met de ‘overspelige partner’.

Er speelt veel in een relatie. We hebben geen les op school gehad hoe je een relatie vorm geeft, hoe je omgaat met je rugzak en je eigen verleden, gevoelens en soms ook trauma’s.

Wat maakt dat iemand een affaire start? Wat is het verhaal erachter?
Wil jij ook je verhaal delen met Annette, neem dan contact op met info@juttucoaching.nl ovv ‘Podcast Ontrouw(2), wat nu?’

Wil jij het E-BOOK ‘De Beste tips om je leven weer op de rit te zetten na ontrouw’ gratis ontvangen? Meld je dan ook aan via info@juttucoaching.nl ovv E-BOOK ONTROUW.

Wil jij en of jullie begeleiding bij ontrouw?
Boek dan een gratis kennismakingssessie bij Annette via info@juttucoaching.nl ovv gratis kennismaking.

Aflevering 1

Marjolein is getrouwd en houdt veel van haar man. Ze komt erachter dat haar man een affaire heeft. En niet zomaar een affaire, die vrouw blijkt een kind te verwachten van haar eigen echtgenoot.
Marjolein vertelt hoe dat proces loopt, want dat valt niet mee.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 2

Ja, ik ben in mijn leven wel een aantal keren vreemdgegaan. Sinds een paar jaar heb ik het afgezworen nadat ik besloten had een podcastserie te maken over ontrouw en nadat ik een zelfonderzoek had gedaan. In deze aflevering vertel ik je kort wat ik o.a. onderzocht heb bij mezelf.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 3

Dini voelde zich niet (meer) gelukkig in haar relatie. Ze was het niet van plan, maar werd verliefd. Ze vertelt haar verhaal met een reden.

Luister maar.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 4

Maria haar relatie liep echt niet meer….. en toen zij een aantrekkelijke man tegenkwam die haar aandacht gaf, werd zij verliefd en begon het gesprek met haar man.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 5

Coming Soon!

Aflevering 6

Coming Soon!

Aflevering 7

Coming Soon!

Aflevering 8

Coming Soon!