Serie 12 - Ontrouw (2), wat nu?

In deze serie voert Annette gesprekken met ervaringsdeskundigen op het gebied van ontrouw/vreemdgaan/overspel/affaire. De meeste interviews zijn met de ‘overspelige partner’.

Er speelt veel in een relatie. We hebben geen les op school gehad hoe je een relatie vorm geeft, hoe je omgaat met je rugzak en je eigen verleden, gevoelens en soms ook trauma’s.

Wat maakt dat iemand een affaire start? Wat is het verhaal erachter?
Wil jij ook je verhaal delen met Annette, neem dan contact op met info@juttucoaching.nl ovv ‘Podcast Ontrouw(2), wat nu?’

Wil jij het E-BOOK ‘De Beste tips om je leven weer op de rit te zetten na ontrouw’ gratis ontvangen? Meld je dan ook aan via info@juttucoaching.nl ovv E-BOOK ONTROUW.

Wil jij en of jullie begeleiding bij ontrouw?
Boek dan een gratis kennismakingssessie bij Annette via info@juttucoaching.nl ovv gratis kennismaking.

Aflevering 1

Marjolein is getrouwd en houdt veel van haar man. Ze komt erachter dat haar man een affaire heeft. En niet zomaar een affaire, die vrouw blijkt een kind te verwachten van haar eigen echtgenoot.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 2

Ja, ik ben in mijn leven wel een aantal keren vreemdgegaan. Sinds een paar jaar heb ik het afgezworen nadat ik besloten had een podcastserie te maken over ontrouw en nadat ik een zelfonderzoek had gedaan.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 3

Dini voelde zich niet (meer) gelukkig in haar relatie. Ze was het niet van plan, maar werd verliefd. Ze vertelt haar verhaal met een reden.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 4

Maria haar relatie liep echt niet meer….. en toen zij een aantrekkelijke man tegenkwam die haar aandacht gaf, werd zij verliefd en begon het gesprek met haar man.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 5

Remon en zijn vrouw leven als broer en zus en eigenlijk ook als moeder en kind in hun relatie. Ze nemen de stap om in therapie te gaan.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 6

In deze aflevering spreek ik met Jan. Hij is al 35 jaar getrouwd en het feest van de seksuele relatie is beëindigd. Toch wil hij niet de 35 jaar samen overboord gooien.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 7

Jullie zijn vreemdgegaan met elkaar en jullie besluiten je huidige relatie te beëindigen en samen door te gaan. Dat is een valse start. Wat is een valse start, waarom heet dit zo en hoe werkt het. Beluister deze podcast en je begrijpt wat ik bedoel.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 8

Wat is de rol van ‘DE DERDE’ in een driehoeksverhouding? Wat zijn de rechten en plichten? Of zijn die er niet? Wat is de verantwoordelijkheid, of is die er niet? Ik heb niet alle antwoorden, maar doe een poging om een en ander te belichten over die rol.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 9

“Er speelt veel verlies bij vreemdgaan. De doos van Pandora moet in één keer open. Is mijn partner wel die ik dacht dat ie was?
Alles wat je begrijpt, daar kan je mee verder. Rouw is een recatie op een verlies.”

Luister met Soundcloud:

Aflevering 10

In ‘Nooit meer doen alsof’, schrijft Aukje Nauta over schaamte, haar eigen schaamte en schaamte in het algemeen. Ook schrijft zij in datzelfde boek over haar relatie met ‘Jasper’, die getrouwd is.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 11

‘Achter elk persoon die vreemdgaat schuilt een verhaal’. Quincy is 40 jaar. In het verleden is hij vreemdgegaan. Hij kopieerde het gedrag van zijn vader.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 12

Herma Kluin is prive-detective “Als mijn werk alleen zou bestaan over opdrachten die te maken hebben met ontrouw/vreemdgaan, dan zou ik mijn werk niet zo leuk vinden.”

Luister met Soundcloud:

Aflevering 13

‘Julia’ is 25 jaar getrouwd met ‘Andre’ als ze op haar werk in contact komt met ‘Koen’.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 14

Anne is anti-vreemdgaan en wordt verliefd op een getrouwde man met vier kinderen.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 15

Sinds enige tijd ben ik verliefd op een collega. Ik heb mijn collega niks durven vertellen, want ik ben een getrouwde vrouw met een lieve man en drie kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 16

Hey Annette, Ik ben erachter gekomen dat mijn partner vreemdgaat en me bedriegt. Ik wil haar niet confronteren en samenblijven voor de kinderen. Ik houd nog zielsveel van deze vrouw.

Luister met Soundcloud: