E-BOOKS

Ontrouw, wat nu (2) Jezelf op de rit na ontrouw.

Je bent jouw partner ontrouw, omdat je vreemdgaat. En eerlijk is eerlijk, je baalt zelf van het vreemdgaan.
Ik herken het. Nog niet zo heel lang geleden stond ik daar ook. Ik heb toen gekozen om een podcastserie te maken over ontrouw (serie 5) en ik heb er ook voor gekozen om een aantal zaken bij mezelf te onderzoeken.
Wie ben ik?
Wil wil ik zijn?
De opdrachten die ik mezelf toen gegeven heb, deel ik hier met jou in dit e-book. Ik hoop dat jij hierdoor ook stappen kunt zetten, waardoor je jezelf weer aan kunt kijken in de spiegel. En als je daar helpt bij kunt gebruiken, laat het me dan weten? Ik ga je dan helpen!

Relatiescan

Een relatie bestaat uit diverse ‘relatiepijlers’. Waar ben je tevreden over, wat gaat heel goed en wat verdient aandacht? Als je ergens een 6,5 scoort en je geeft dat onderdeel geen aandacht, dan moet je je niet verbazen als dat onderdeel met de tijd een onvoldoende wordt.

Staat er bij seksualiteit een dikke onvoldoende en bij communicatie ook, dan zijn dat alarmbellen, want dan praten jullie niet over jullie behoeften, verlangens, wensen en angsten. Dan loop je het risico dat vandaag of morgen één van jullie een luisterend oor vindt buiten de deur en hier niet met jou over durft te praten.

Deze scan kan jou een goed gevoel geven dat het best goed in orde is met jullie relatie, dat is fijn. Of je beseft dat er werk aan de winkel is. Vraag deze scan aan, en als je beseft dat er werk aan de winkel is, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Vergelijk je relatie met sport. Wil je voor goud gaan op de 100 meter, of wil je nu eindelijk die marathon lopen? Dan weet je dat je dat niet haalt als je elke dag op de bank blijft zitten, je moet er wel iets voor doen. Zet stap 1 en begin met het invullen van mijn relatiescan.

Op Zoek Naar De Liefde; Ontrouw, wat nu?

Mijn BEST beluisterde PODCAST (tot nu toe) is de podcast met Piet Weisfelt en is uit de serie ‘Op Zoek Naar De Liefde; Ontrouw, wat nu?’ Deze tekst heb ik laten uitschrijven, maar de hamvraag is: “Hoe leest de spreektaal van een podcast?”

Wil jij dit E-BOOK lezen en mij feedback geven op de vraag: is het beter om de tekst van spreektaal om te laten schrijven in leestaal ja/nee? Wil jij dit E-BOOK ontvangen? Stuur dan een mail naar info@juttucoaching.nl OF maak gebruik van het contactformulier!

Lees het en ik zie heel graag je feedback tegemoet!

12 TIPS voor een Samengesteld Gezin

Mijn allereerste E-BOOK bestaat uit 12 TIPS voor het Samengestelde Gezin.
Haal alle tips eruit die je kunt gebruiken. Als je na het lezen van het E-BOOK nog vragen hebt, laat het me weten.
Je kunt ook gebruik maken van het gratis en vrijblijvend spreekuur a 30 minuten.
En…vanzelfsprekend zijn jullie welkom om een traject om maat te komen doen.