Serie 1 - Ervaringsdeskundigen

Aflevering 1

Na ruim vier jaar alleen geweest te zijn met haar kinderen na haar scheiding, komt Linda de iets jongere Richard tegen. En ‘ineens’ zijn ze dan een ‘samengesteld gezin’. Hoe gaat dat?

Aflevering 2

Aisha (38 jaar) voelde zich als kind van gescheiden ouders vaak buitengesloten. De vriendin van haar vader was ‘ineens’ zwanger en ze gingen ‘ineens’ trouwen. Ze wordt verliefd op een jongen die teveel op haar vader lijkt.

Aflevering 3

“Marianne is 15 jaar als haar ouders gaan scheiden. Vier jaar later overlijdt haar moeder aan kanker. Dit heeft grote invloed op haar leven en haar relatie met haar vader en zijn nieuwe vrouw.

Aflevering 4

Interview met Patricia Heije, Directeur Stiefgoed Nederland. Hoe zij haar liefde vond en hoe een vakantie van drie weken met vijf kinderen best pittig was, hoe het daarna toch nog helemaal goed gekomen is.

Aflevering 5

Marianne van de Weijer is gescheiden, ontmoette daarna de liefde van haar leven. Ze stelt hem dan ook al na drie weken thuis aan haar kinderen voor. Toch neemt ze afscheid van hem.

Aflevering 6

Patrick Timmermans en zijn vriendin hebben net hun relatie beëindigd als blijkt dat zij zwanger is. Ze besluiten om samen voor goed ouderschap te gaan, in het belang van hun zoon.

Aflevering 7

Ik wilde eigenlijk geen man met kinderen, maar hij had zo’n leuke lach. Ik zag hem voorbij komen op Tinder. Zonder kinderen is hij niet compleet dus na een paar maanden wilde ik zijn twee zonen leren kennen.