Verbeteren van communicatie & verbinding.

Jullie houden van elkaar, dat staat duidelijk vast. En toch hebben jullie teveel ruzie waardoor je allebei het gevoel hebt dat het niet lekker loopt. Door de ruzies en de slechte communicatie missen jullie de echte verbinding met elkaar.

De belangrijkste vragen in een relatie zijn:

  • Ben jij toegankelijk voor mij?
  • Ben jij responsief?
  • Ben jij betrokken bij mij?
  • Kan ik je bereiken als ik je nodig heb?

 

Aan de hand van wat er bij jullie speelt gaan we op onderzoek uit waarom het gaat zoals het gaat. Volgens welk patroon maken jullie ruzie? Of waarom maken jullie juist nooit ruzie? Welke hechtingsangsten en hechtingsbehoeften zitten hieronder?

We kiezen de juiste route om zodat jullie elkaar leren begrijpen. Ook leren jullie wat de logica van de emoties is. En door het voeren van de juiste gesprekken merk je dat verbinding ontstaat. We maken hierbij gebruik van het EFT programma HOUD ME VAST, ontwikkeld door Sue Johnson.

Tijdens de uitgebreide intake maak ik gebruik van mijn relatiescan, zodat we heel duidelijk voor ogen hebben waar jullie wensen en behoeften voor verbetering in de relatie zit. Jullie gaan jullie patroon herkennen, leren hoe je uit het patroon kunt stappen, jullie gaan de oude relatiekwetsuren verwerken en helen, verbinding maken en als laatste natuurlijk een plan van aanpak om de liefde levend te houden.

Dit traject heeft een kop en een staart en maak ik op maat, naar aanleiding van jullie hulpvraag, voor jullie vanuit mijn kennis en ervaring met EFT (Emotionally Focus Therapy), Transactionele Analyse (psychologisch communicatiemodel), systemisch werk en oplossingsgericht coachen.

“Elk koppel zou dit eigenlijk aan het begin van de relatie moeten doen en niet pas na twintig jaar. Ik had dit traject graag eerder gedaan, wat hebben wij ontzettend veel geleerd. Natuurlijk zullen we nog genoeg ruzie maken, maar op een totaal andere manier. We zullen niet meer in de oorlogsstrijd terecht komen, we blijven in de liefdesstrijd. Hier gaan we heel veel profijt van hebben.”
Frits

Wil je meer weten en/of een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Dat kan. Klik dan hier: