Serie 9 - Op Zoek Naar De Liefde; lees dit boek

Ik vind het zalig om boeken over de liefde te lezen. Dat doe ik op een heel rare manier. Ik streep en teken erin en denk zo de inhoud minder snel te vergeten.
In serie 9 interview ik mannen en vrouwen die een boek hebben geschreven. Niet zomaar een boek, maar een boek waarvan ik zeg: “YES!”

In elke podcast:

* aandacht voor de auteur, wie is hij of zij?
* aandacht voor het werk en de missie van deze auteur, de WHY?
* aandacht voor het boek, waar gaat het over? Wat kan ik hiermee als lezer?

Geef de podcast een LIKE of een REVIEW, dat is fijn voor de auteurs! Ken je iemand die jij blij kunt maken met dit boek? Koop ’t en geef ‘m cadeau!

Aflevering 1

‘De liefdesrelatie in taal & tekening’ is een prachtig klein boekje voor relatieproblemen wat veel in beweging kan zetten. In deze pod- en videocast spreekt Annette met Cecile Schlangen. Het is een zeer persoonlijk gesprek waardoor je veel meer te weten komt over de auteur zelf, haar werk en waarover allemaal nagedacht is bij dit boekje.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 2

Bestaan er ‘foute mannen’? Hoe zien die mannen er dan uit? Ik kwam Myra op Facebook tegen en het onderwerp intrigeert mij al jaren. En dan bedoel ik vooral welke keuzes ik zelf maak op het gebied van mannen. Niet dat ik een mannenverslindster ben, maar ….

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 3

In ‘Op Zoek Naar De Liefde; mijn boeken (3) is Willemijn van Strien mijn gaste. Een collega op school vertelde zo enthousiast over dit boek, het had haar zoveel gebracht, dat ik erg nieuwsgierig werd en het direct ging bestellen. En ik beken, ik ben FAN.

Luister met Soundcloud:

Bekijk op YouTube:

Aflevering 4

Meta Herman de Groot heeft zeer recentelijk haar boek “Ik moet toch mijn klootzakje kwijt” gepubliceerd, een reden om elkaar eindelijk te ontmoeten en het te hebben over opvoeden. Ouders voeden hun kinderen op en elke ouder was ooit ook kind.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 5

Wat als je verliefd wordt op een prachtig persoon en die persoon blijkt een verslaving te hebben? Of, wat als jij jouw eigen partner ineens betrapt en blijkt dat ‘iets’ een verslaving geworden is, maar dat jouw partner dit al enige tijd geheim heeft weten te houden?

Luister met Soundcloud:

Aflevering 6

Coming Soon!

Aflevering 7

Coming Soon!

Aflevering 8

Coming Soon!

Aflevering 9

Coming Soon!

Aflevering 10

Coming Soon!

Aflevering 11

Coming Soon!

Aflevering 12

Coming Soon!

Aflevering 13

Coming Soon!

Aflevering 14

Coming Soon!