Serie 16 - In Gesprek Met

In serie 16 gaat Annette in gesprek met professionals over de liefde in het algemeen en in elke gesprek komt ‘ontrouw’ ook op de agenda.

Aflevering 1

“Mag je op straat nog iemand aanspreken en zeggen dat hij, of zij, er goed uitziet? Wat vind jij?” Carola en ik hebben hier wel een mening over…

Luister met Soundcloud:

Aflevering 2

Wat moeten mensen weten voordat ze een relatie aangaan met elkaar? Hoe voer je de beste gesprekken om in de liefdesstrijd te blijven?

Luister met Soundcloud:

Aflevering 3

Liefde en jouw relatie; vandaag specifiek over de romantische liefde en de machtsstrijd daarna. Wat is de romantische liefde? Wat is de machtsstrijd die daarna komt en waarom hebben we die machtsstrijd nodig?

Luister met Soundcloud:

Aflevering 4

In Gesprek Met Barbara Cremers. Hoe kun je vreemdgaan/ontrouw voorkomen? En als het dan toch gebeurt, hoe kun je dit het beste oplossen? Wil je meer weten? Vraag dan mijn gratis e-book aan.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 5

Annette en Barbara over communicatie tussen beide liefdespartners. En…gaat het over de IMAGO DIALOOG, een prachtige structuur om elkaar echt te horen en echt te begrijpen.

Luister met Soundcloud:

Aflevering 6

In deze serie ga Edwin Bijersbergen en ik in gesprek met elkaar over de belangrijkste relationele aspecten om een goede verbinding in je relatie te krijgen.

Luister met Soundcloud: