‘Ik werd verliefd op de man van mijn vriendin en raakte zwanger’, Renate

‘Ik werd verliefd op de man van mijn vriendin en raakte zwanger’, Renate

Renate wordt verliefd op de man van haar beste vriendin. Dit is niet iets wat ‘plotsklaps’ ontstond, maar heel langzaam groeide via het spelen van het spelletje Wordfeud. Van het spelletje naar de whatsapp en van de whatsapp naar een ‘kopje thee drinken waarbij hij zijn handen op zijn rug zou houden en op de bank zou blijven zitten’.
Renate en ‘man 2’ krijgen een affaire. Beiden gaan vreemd. En als ze 9 weken zwanger is, hoort Renate dit in het ziekenhuis. Vriendlief geeft ‘niet thuis’.

Renate, die op privacy redenen onder een andere naam geïnterviewd wordt, heeft nooit de intentie gehad om verliefd te worden op de man van haar beste vriendin. Integendeel. En toch gebeurde het. Je vraagt je af, hoe dan?

Renate vertelt in deze podcast haar verhaal omdat zij nooit gehoord is. Zij vraagt aan iedereen om niet te (v)oordelen.
Ze verloor haar baan, ze verloor haar vriendin, ze verloor haar partner (man 1) en verloor haar liefde (man 2). En nog nooit is haar gevraagd haar verhaal te vertellen, terwijl zij 100% haar verantwoording pakt en gepakt heeft. De oordelen (o.a. op staande voet haar baan kwijtraken) waren erg groot. En dat is zo niet fijn.
Natuurlijk, het is niet goed te praten, maar het is niet zo, dat waar twee mensen met elkaar een affaire hebben, er slechts één 100% verantwoordelijk is.

Renate heeft grote levenslessen geleerd. En heeft deze wijze lessen op haar relatie-CV staan.

Sommige verhalen en mensen blijven bij mij op mijn netvlies staan. Zo ook Renate. De liefde kan je overkomen. De volgende keer zal dit haar niet meer gebeuren.
Rondlopen in je eentje met grote geheimen is niet fijn.
Als jij je verhaal wilt delen in mijn podcast, ben je van harte welkom. Wil je je verhaal wel (eventueel) anoniem delen in mijn volgende E-BOOK ‘Verhalen in de driehoeksverhouding’ door ervaringsdeskundigen, neem dan contact met me op en stuur je verhaal voor 1-6-2023 naar me op.

▶️ info@juttucoaching.nl o.v.v. E-BOOK ervaringsdeskundigen ‘Verhalen in de driehoeksverhouding’, of meld je aan voor de podcast.
▶️ dit geldt voor alledrie de rollen: als je vreemdgaat, als je bedrogen wordt, als je de ‘derde’ bent..

Heb je een vraag aan Renate, stuur je vraag naar info@juttucoaching.nl

Liefs,
Annette