Herstel na ontrouw, het kan! Zijn jullie het levende bewijs? Ik zoek jullie.

Herstel na ontrouw, het kan! Zijn jullie het levende bewijs? Ik zoek jullie.

“Een verhaal van herwonnen liefde: De triomf na de ontrouwstorm”

 

Beste Koppels,

In het complexe landschap van relaties, waar emoties als golven op de kusten van ons hart breken, wil ik graag jullie verhalen horen. Een verhaal dat niet begon als een sprookje, of misschien juist wel, ‘Er was eens…’, maar wat een andere wending kreeg, en een uitdagende speurtocht werd, toen een van jullie de ander ontrouw as.

Jullie zijn niet alleen. Het leven gooit soms stenen op ons pad, en sommige daarvan zijn de moeilijke momenten van ontrouw. Maar in deze duisternis vonden jullie samen een nieuw pad dat naar herstel leidde en uiteindelijk naar een diepere, sterkere band, relatie 2.0.

Ik, Annette Burgers, De ontrouw expert van Nederland, roep jullie op om jullie verhaal te delen. Niet enkel voor jezelf, maar voor diegenen die nu in het holst van de storm zitten, die zich afvragen of er een weg terug is naar liefde na het vreemdgaan van zichzelf, of van de eigen partner.

Jullie ervaringen zijn kostbaar. Jullie hebben bewezen dat ontrouw niet het einde van een relatie hoeft te betekenen. Integendeel, het kan een keerpunt zijn, een moment van groei en verzoening. Jullie succesverhaal kan hoop & handvatten bieden aan anderen die hetzelfde doormaken.

In mijn podcast, ONTROUW INSIGHTS, wil ik jullie stemmen laten horen. Jullie verhalen kunnen anderen inspireren, hen kracht geven om door te zetten en het taboe rond ontrouw doorbreken. Want laten we eerlijk zijn, niemand is vrij van fouten, maar we kunnen allemaal leren, groeien en onze liefde herontdekken.

Jullie zijn niet de enigen die door deze uitdaging zijn gegaan, maar wel een goed voorbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen. Laten we samen anderen helpen door onze ervaringen te delen. Laten we samen het taboe van ontrouw doorbreken. Verliefdheid kan iedereen overkomen. Het gaat erom wat je ermee doet.

Neem alsjeblieft de tijd om jullie verhaal te delen, om anderen te laten zien dat er hoop is na ontrouw. Jullie kunnen anderen helpen om te navigeren door deze moeilijke wateren en de weg naar herstel te vinden.

Laat ons samen ‘een symfonie van herwonnen liefde en veerkracht componeren’, een documentaire van jullie ervaringen. Jullie verhalen kunnen levens veranderen, inspiratie bieden en andere koppels motiveren om hun eigen mogelijkheden te vergroten.

Neem contact met mij op via info@juttucoaching.nl en word een bron van kracht en inspiratie voor anderen. Laten we samen het onbesprokene bespreekbaar maken en anderen helpen om na ontrouw op te staan en sterker dan ooit tevoren te zijn.

Met hartengroet,

Annette Burgers

 

 

Locatie: online Je krijgt altijd eerst de opname, voordat ik publiceer.

Beluister hier mijn podcast tot nu toe in deze serie: https://www.juttucoaching.nl/podcast-serie-18-ontrouw-insights/