Juttu Coaching De ontrouw expert van Nederland Contact

Welkom bij Juttu Coaching

Ik ben de ontrouwexpert van Nederland. Ik werk met koppels waarvan één van de twee vreemd is gegaan en de ander bedrogen. Ik werk met jou als individu als je bedrogen bent, of als je vreemdgaat, of als je de ‘derde’ bent in een driehoeksverhouding.

Vreemdgaan, bedrogen worden:
Het probleem van vreemdgaan en bedrogen worden is dat je rondloopt met schuld en schaamte. Je bent niet gelukkig. Als het uitkomt staat je relatie meestal in één tel op springen.
In mijn trajecten ontdek je dat er naast doorsukkelen met je relatie, uit elkaar gaan en een vervelende scheiding hebben, nog een derde weg is: een compleet nieuwe relatie met dezelfde partner! Dat zorgt ervoor dat je je toekomst weer terug hebt, dat je je verlangens en behoeften –ook je seksuele- weer vervuld worden. En je door veel betere communicatie je gehoord en gezien voelt. In het geval dat je toch besluit uit elkaar te gaan, kun je, na dit traject, met liefde afscheid nemen.

De ‘derde’ zijn:
Het probleem van ‘de derde zijn’, is dat je weinig invloed lijkt te hebben op de situatie, en is dat je relatie van het ene moment op het andere moment voorbij kan zijn, zonder afscheid. In mijn traject ontdek je wat jij wilt. En hoe jij om wilt en kunt gaan met de situatie. Je zet jezelf weer op de regiestoel van jouw leven.

 

Ik werk met trajecten. Dat betekent dat je kiest of je met een pakket van 4, 9 (meest gekozen), of 15 keer aan de slag gaat. Dit heeft te maken met het feit dat ik het heel fijn vind –en noodzakelijk– om te werken met en vanuit commitment.

Ontrouw:
Als de ontrouwexpert van Nederland begrijp ik jouw situatie als geen ander. Vanuit mijn ervaring als relatietherapeut en ook als ervaringsdeskundige. Je wilt onderzoeken of er nog een toekomst voor je relatie is. Dat onderzoek gaan we starten.
Je raakt schuld en schaamte kwijt en je leert onderliggende oorzaken te begrijpen en beter te communiceren over behoeften, verlangens en angsten.

Samengestelde gezinnen:
Als specialist in samengestelde gezinnen begrijp ik jullie situatie heel erg goed. Door mijn scheiding en het overlijden van de vader van mijn kinderen, heb ik ruime ervaring opgedaan. En vier jaar geleden ben ik Stiefgoedexpert geworden. In mijn trajecten begeleid ik jullie naar meer rust en harmonie. Als koppel komen jullie naast elkaar te staan en geven jullie leiding aan de gezinnen. Je leert gebruik te maken van de technieken en tactieken die je bij deze topsport hard nodig hebt.

Betere communicatie = betere verbinding:
Je komt elkaar elke keer weer elkaar in je relatie. Je maakt ruzie zonder dat je weet waar het eigenlijk over gaat. Je komt in, zoals Sue Johnson het zo mooi omschrijft, in een duivelse dialoog terecht. Het is een vast patroon waar jullie vaak terecht in komen en daar willen jullie uit. Je houdt namelijk wel van elkaar, maar je wilt af van het ‘gedoe’.
Ik leer jullie beter met elkaar communiceren o.a. met behulp van de EFT methode van Sue Johnson. En na dit traject denk je ‘hadden we dit maar eerder gedaan.’

Uitnodiging:
Ik wil je van harte uitnodigen voor een geheel gratis en vrijblijvende kennismaking. Voor jou is het belangrijk een ‘klik’ te voelen om samen te gaan werken. Ik vind dat ook belangrijk. Maak dus gewoon een afspraak. Ons gesprek is of fysiek in mijn praktijk in Den Haag, of online.

Liefs,
Annette

Het mooie woord “Juttu”

Het woord is van Finse afkomst en spreek je uit als “joe toe”. Het betekent: 1. Verhaal of storytelling. 2. Anekdote (meestal over een incident, kort en vaak humoristisch) 3. Artikel in een krant 4. Stuff, business, ding(en) (bv we doen allerlei ‘dingen’ samen) 5. Voorkeur (bv: dat is helemaal mijn ding, mijn voorkeur) 6. Something, ‘een aantrekking, een crush (bv: ‘er is iets tussen die twee mensen, they have “Juttu”)

Podcast

Liefde is geen vak op school. We leren door te vallen en gelukkig vaker weer op te staan. Samengestelde gezinnen zijn TOPSPORT! Exen, loyaliteiten, verdriet en rouw, eigen gevoelens, oude gevoelens, het speelt allemaal mee. Ingewikkeld. Er is echter wel hoop! Bij Stiefgoed werken we met een goede methodiek en zorgen we (met jullie uiterste inspanning als team) dat jullie de situatie beter gaan begrijpen en als team kunnen werken. “Op Zoek naar de liefde“ zijn verhalen met een lach, inzichten, tips, inspiratie, motivatie en zo nu en dan een traan.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw liefdesverhaal. Wat is je relatie-situatie? Wat werkt? Welke succeservaringen wil jij delen? Liefdesverhalen die te mooi zijn om niet te vertellen. Vanuit liefde, voor de liefde. Voor jezelf en de ander.

Stel je vragen aan Annette op het forum

[wpforo item=”forum” id=”1″]