‘Ontdek het Belang van Zelftrouw in Relaties’

‘Ontdek het Belang van Zelftrouw in Relaties’

Ontdek het belang van zelftrouw in relaties

 

In mijn nieuwste (te publiceren in 2024) ONTROUW INSIGHTS- podcast interviewde ik Machiel de Graaf. Dit inspirerende gesprek bood diepgaande inzichten en waardevolle lessen, voor mij, voor hem en voor jou als je luistert.

Na een relatie van maar liefst 32 jaar werd Machiel geconfronteerd met ontrouw. Maar hij realiseerde zich ook dat hij al geruime tijd ontrouw was aan zichzelf. Het confronterende moment bracht een ware emotionele en mentale uitbarsting teweeg.

Machiel deelt een intrigerende gedachte: “Het betrekken van een derde persoon is vaak een teken van energetisch verlies en achteruitgang. Mannen kunnen hiermee worstelen vanuit een biologisch, onbewust schuldgevoel. Het universum blijft dezelfde les aanbieden totdat je deze begrijpt.”

Benieuwd naar een voorproefje van dit gesprek? Beluister het hier: Link naar preview

Trouw blijven aan jezelf in een relatie kan een uitdaging zijn. Hoe staat het met jouw zelftrouw? Laat deze vraag eens op je inwerken… Een krachtige impuls voor introspectie.

Als je te maken hebt met ontrouw en wilt werken aan herstel, of als je wilt stoppen met ontrouw aan jezelf en je partner, aarzel dan niet om contact op te nemen: info@juttucoaching.nl

Machiel de Graaf benadrukt: “In een gezonde relatie mag je partner je nooit beperken in het uiten van je behoeften en verlangens.”

Ontdek meer over het herstellen van relaties na ontrouw bij de Ontrouw Expert van Nederland op

Lieve groet,
Annette