‘Slechts 2% slaagt in doorstart met minnaar na vreemdgaan’, Hester Schaart.

‘Slechts 2% slaagt in doorstart met minnaar na vreemdgaan’, Hester Schaart.

Wat is liefdesverdriet en hoe genees je hier het beste van?

‘Slechts 2% slaagt in doorstart met minnaar na vreemdgaan’

Voor ‘Radio Juttu Vlamt!’ te beluisteren via VLAMMAGAZINE.NL interviewde ik Hester Schaart, liefdesverdriet psychologe. Nadat haar partner hun relatie had verbroken, voelde ze hoe ongelooflijk heftig de OERPANIEK voelt die je kunt voelen nadat je partner (onverwachts) je relatie verbreekt.
Het werd een moeilijke periode waarin ze echt pijn leed. Ze besloot om aan de slag te gaan met mensen die aan liefdesverdriet lijden.

Zelf heb ik vorig jaar nog liefdesverdriet gehad. Dat was niet fijn. Zelf heb ik heel veel steun gehad aan mijn dochter (omdat we in hetzelfde huis woonden) en aan mijn vriendinnen. Ik heb ook mijn eigen advies op moeten volgen om mijn ex te amputeren. Dit heb ik wel vaker moeten doen in mijn leven. En elke keer weer is dit zo ongelooflijk moeilijk! Dat laatste stukje nep-verbinding is ontzettend moeilijk om door te snijden.

Als je vreemdgaat en je minnaar (minnares) verbreekt de relatie, dan kan je je gevoelens helemaal nergens kwijt. Dat is erg ingewikkeld. Als je vreemdgaat en je kiest om door te starten met je minnaar (minnares) dan heb je ook liefdesverdriet/rouw.
Met veel verlies op verlies krijg je een VERLIESLAWINE.

        ‘60% van de mensen die na hun scheiding starten aan een nieuwe relatie, gaan binnen 5 jaar weer uit elkaar’

Let op: dit gebeurt natuurlijk niet als je bij mij een traject voor samengestelde gezinnen aangaat. Dan ga je bij de gezinnen horen die het WEL redden!

Enfin, beluister mijn podcast met Hester Schaart over LIEFDESVERDRIET. Vol met uitleg, kennis, informatie en TIPS!

 

Heb je een vraag? Laat het me weten.
Liefs,
Annette