“Vreemdgaan is een spel voor gevorderden”

“Vreemdgaan is een spel voor gevorderden”

Hoe kom je tot herstel van vreemdgaan en wat vertelt de verliefdheid jou? Ik interviewde Vera Helleman over ontrouw in mijn serie ONTROUW INSIGHTS, de podcast voor jou om meer te leren over ontrouw, en om deze uitdaging met beide handen aan te pakken en te leren over jezelf wat je te leren hebt. Ik heb erg genoten van dit gesprek met Vera.

🎙️ In de nieuwste aflevering van ONTROUW INSIGHTS heb ik het genoegen gehad om Vera Helleman te interviewen, een innovatief denker op het gebied van emoties.

Vera deelt krachtige inzichten over ontrouw en benadert het als een crisis waarin ieder zijn eigen aandeel heeft. Ze legt uit hoe we de hoofdrolspelers zijn in ons eigen script en hoe ontrouw, net als elke crisis, kansen biedt voor persoonlijke groei.

Tijdens ons gesprek onthult Vera dat verliefdheid een kompas is dat wijst naar onvervulde behoeften die we mogelijk nog niet hebben erkend. Het is een kans om onszelf beter te begrijpen en te ontwikkelen. 

Dit integere gesprek, volledig gericht op ontrouw, nodigt je uit om te luisteren naar de signalen van je binnenwereld. Elke emotie vertelt een verhaal, en Vera inspireert ons om te ontdekken wie we werkelijk zijn als ziel.

Benieuwd naar dit diepgaande inzicht? Luister nu naar de podcast op mijn website: www.juttucoaching.nl/podcast of via jouw spotify of ander kanaal. https://on.soundcloud.com/CwRNm

Laat je inspireren en deel dit bericht met anderen die ook waarde zouden kunnen halen uit dit gesprek!

#OntrouwInsights #Zelfontdekking #Podcast #Emoties #VeraHelleman #JuttuCoaching

Gratis eerste consult aanvragen? Dat kan via info@juttucoaching.nl

Lieve groet,
Annette